به گزارش واحد مرکزي خبر از رم، محمدرضا جواد پور از هموطنان اصفهاني بيش از 32 سال است که در ايتاليا زندگي ميکند و به شغل بستني سازي مشغول است. وي که تاکنون چندين جايزه در مسابقات بينالمللي بستني سازي در ايتاليا کسب کرده درباره فروش فالوده شيرازي در رم که با استقبال خوب ايتالياييها روبرو شده است، ميگويد: 2 سال قبل در سفري به ايران در يکي از بستني فروشيهاي شهر شيراز فالوده خوردم، تصميم گرفتم فالوده شيرازي را در کنار بستني سنتي ايراني به مشتريهاي ايتاليايي خود ارائه کنم و خوشبختانه مورد استقبال گسترده انها قرار گرفت.
يک شهروند ايتاليايي که مشغول خوردن فالوده شيرازي است در اين خصوص ميگويد: فالوده شيرازي خيلي خوشمزه است. من با وجودي که خانهام از مغازه اين بستني فروش ايراني دور است اما هر زمان فرصت کنم براي خوردن فالوده به اينجا ميآيم و نيم کيلو هم فالوده ميخرم و به منزل ميبرم».
يک شهروند ايتاليايي که يک ظرف فالوده و بستني در دست دارد خاطر نشان ميکند: هرچند بستني ايتاليايي هم خيلي خوشمزه است اما مخلوط بستني سنتي ايراني و فالوده واقعا چيز ديگري است.
مشتريان ايتاليايي اين بستني فروش اصفهاني عاشق خوردن مخلوط فالوده و بستني سنتي ايراني هستند.
نظر شما